Tycker att ni borde börja följa..

Publicerad 2014-10-30 22:53:00 i Allmänt, Blandat, Foto, Hästarna, Hästarnas träning, Lopp på G, Tips, Vardag, trav,

Ja snart så är det halloween och vad ska ni hitta på under halloween? Själv ska jag åka och hälsa på några så jag blir inte hemma under halloween. Fast jag skulle ju ändå inte hitta på något speciellt så det spelade inte sådan stor roll.
 
Jag var igår och red Victor och ja han är samma gamla häst man lämnade här hemma hah. Visserligen är det mer galopp tag i han nu än förr men tror han skärper sig mera senare i lopp. Får hålla tummarna för att han kommer med och får hoppas på placering i loppet om han kommer med efter sitt uppehåll han har haft. I allafall när jag red honom i onsdags så gick det skapligt bra i intervall jobbet dock satte han galopp två gånger men fick ner han snabbt, pigg som tusan och fick hålla i den hästen så jag trodde armarna skulle gå av.
Men på söndag ska jag till honom en sista gång innan jag åker på kvällen upp till Wången igen.
 
Otroligt nog saknar jag skolan och de är stort för min del att jag av alla längtar tillbaka till skolan men det är nog för att vi har så grymt kul där uppe och en skola att rekommendera alla där uppe är som en hel stor familj och dessutom har vi alla hästar att ta hand om ett större plus att man får vara bland det bästa som finns HÄSTARNA. 
Fast dock har man ju jour direkt när man kommer upp dit phuu.. men det är i active stables så de går nog bra i allafall hinner man träffa isaac varje morgon för han står i active.
Får skriva lite mer om active stables och vad det är osv så ni förstår lite mer.
 
Och som en sista grej så tycker jag att ni borde börja följa min andra Instagram som jag har: http://instagram.com/kristiinaj2 
- Min Instagram där jag lägger upp bilder som jag själv har fotat och är endast fotograferings Instagram på lite allt möjligt ex: djur, natur osv...
 
Här kommer ett höst kollage:
 
Slänger in ett inlägg i morgon om jag hinner med det!

Travet idag

Publicerad 2014-10-26 14:03:00 i Allmänt, Blandat, Foto, Hästarna, Vardag, trav,

Idag åkte jag äntligen till travet och träffade bästa hästen. Lika fin som vanligt och vi tog oss även en tur i skogen som slutar som vanliga turer för oss två hah... lite pigg och stark och han ville springa på men ehh det var länge sedan sist och att få rida en häst med krut i är aldrig fel satte även in en galopp ett varv i skogen på Victor. Märks på honom att han galopperas mycket då han sätter galoppen klockrent när man ber om det men sen att lyssna i vilket tempo de ska gå i är han inte lika bra på haha. Fy satan va jag har saknat den herren ska eventuellt dit och hälsa på på tisdag igen för då ska jag ändå in på travet och köpa lite grejor.
 
Skulle vara så kul om jag fick ta med mig Vicke upp till Wången någon gång han skulle stor trivas där uppe massa skogs vägar, egen travbana att göra av sin energi med och intervall backe stort plus för den hästen haha.
 
Men i iallafall så startar han eventuellt den 9/11 på Bergsåker men återkommer med mer info senare.
 
Favorit tröjan är på så klart
 
En klippning av detta hår skulle inte vara fel börjar bli så hemskt långt nu..

Hemma igen!

Publicerad 2014-10-25 20:23:00 i Allmänt, Blandat, Foto, Hästarna,

Nu har jag äntligen kommit hem. Oj vad det är skönt att få komma hem till alla och oj va jag har saknat alla här hemma. Har ju glömt att slänga in lite inlägg så jag får skriva ett längre nu istället.
 
Jo jag blev godkänd i licensloppet som jag har nämnt i något annat inlägg att jag skulle rida och nu väntar jag bara på att min hemma bana ska godkänna allt så jag får rida lite snart. Och i morgon får jag äntligen träffa min bästa Vicke oj vad jag har saknat honom! Ska bli spännande att se om det är samma häst innan jag åkte eller om det är någon förändring.
 
Vill ni veta en sak? Jo uppe på wången är det snö nu brrr ska ta med mig massa vinter kläder upp dit när jag åker upp dit igen.
En tidigare bild från förra veckan då hade det inte kommit så mycket snö som det är nu men jätte fint är det i skogarna och det är ännu mysigare att rida där.
 
Men börjar sakna Isaac lite nu jag tror jag börjar gilla den hästen mer och mer nu
 
Om ni undrar varför alla bilder är tagna från snapchat är det för att min vanliga kamera på mobilen inte fungerar och det är bara snapchat som fungerar på min mobil men ska försöka få bättre bilder sen med systemkameran på isaac så ni verkligen får se hur han ser ut.
I alla fall så har isaac lärt sig att galoppera nu och det är ett plus så han kan byta lite gång arter än att bara trava hela tiden då trav förstör ben och leder så mycket och efter som att han även passar ibland så är det en mycket bra val möjlighet men bara för att han kan galoppera behöver det inte betyda att han inte kan trava längre för det kan han mycket bra.
 
Ska prova rida honom på banan uppe på Wången någon dag framöver i snabbare tempo och se om det kan bli något av den här hästen även fast åren börjar ta in på honom men lite har han ändå kvar att ge har jag märkt när man har ridit honom.
 
Måste bara dela med mig en rolig sak till er, Jo det var så att jag och min rums kommit sov och en kompis som går i samma klass till oss som då också heter Fanny men kommer framöver i inlägg kallas Timonen. Jo i iallafall så berättade Timonen då att jag hade skrikit åt min rums kompis
Jag- Sänk musiken Fanny!!
Fanny- jag har båda kuddarna
och klockan var då 4 på natten och det var knäpp tyst i rummet, jag börjar undra om det är wången syndrom haha..
Sen en till liten rolig sak var att vi tre plus två andra som vi har lärt känna åkte till Norge bara så där mitt i veckan vi gick in på kapphal och åkte hem igen ja vad säger man inte mycket för sig då eller?
 
Den här låten är så sjukt bra lyssnar bokstavligen sönder den:
 
 
Ska i ett senare i ett annat inlägg göra topp 10 bästa låtarna by Kristina.
 
Nä nu ska jag ut och gå med Elvis så jag slänger in ett snabb inlägg efter jag har varit på travet i morgon.
 

Om

Min profilbild

Monte.blogg.se

Hej! Jag heter Kristina och är 17 år och det är jag som driver denna blogg sedan 2013. Jag går på gymnasiet Wången som är uppe i Östersund. Här får ni ta del av min vardag, mina intressen, travsport, hästar och mycket mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela