Like a boss

Publicerad 2014-02-26 22:48:00 i Allmänt,

Jag var till stan idag med min kompis och hämtade mitt efterlängtade batteri till min mobil och är man som mig och går förbi lite affärer så lyckas man ju alltid få med sig något hem haha.
 Parfym från H&M: 39.90:-
Armband från ur&penn: Rea pris: 20:-  Ordinarie:79.90:-
 
Tips
 
Att kolla på rea är aldrig fel man kan hitta väldigt mycket lyx för billig peng så allt måste man inte köpa när det inte är rea, det bättre att vänta tills det är rea och handla då du får så mycket mer för pengarna än när du handlar det sprillans nytt. Och du kanske även får pengar över till något mer.
 
Jag längtar så till fredag ska nämligen träffa en kompis som jag inte har träffat på ca två år nu, det var sjukt länge sen jag träffa henne det ska bli super kul i alla fall.
 
Fotade även lite här om dagen, lär beställa hem lite bilder så jag kan fortsätta på min fotovägg som jag har här hemma. Men frågan är bara vart la jag kluddet för att sätta upp bilderna med?
Like a BOSS
 

Monday

Publicerad 2014-02-24 23:56:00 i Allmänt, Foto, Vardag,

Hallå där!
 
Har varit ute och sprungit idag för att jag skulle mäta hur min andning blir efter jag har tagit astmaspray när jag har ansträngt mig men jag fick en sån panik när jag kom hem för att jag inte fick luft så jag glömde att mäta andningen före jag tog astmasprayen så nu lär jag göra om allt igen så jag får springa minst två gånger under den här veckan annars får jag nog skäll av docktorn sen nästa måndag efter som att de har bett mig anstränga mig så de kan se bättre på resultaten. Men det var rätt så varmt idag och bra väder för att springa i.
 
Känner att jag har en sån lust att kasta ut min dator genom fönstret snart den vill inte vara arbetsvillig utan bara krånglar den har typ fått rabies.
 
 Fotade även lite under dagen så här är lite bilder.
 

LOV,V75, osv

Publicerad 2014-02-23 23:54:00 i Allmänt, Blandat, Lopp på G, Monté,

Jag var på V75 här på Gävle igår (lördags). Var riktigt trevligt faktisk var även till Victor som står inne på travet under träning men just nu är han lite fram halt pga att han trampa sig när han gick snabb jobb så han ska få stå någon vecka till så får vi se sen hur den är med honom. Hoppas att han blir bra snabbt för i mars så ska han eventuellt starta och även min licens kurs för monté startar då så jag ska ha han med mig på den.
Skulle även hämta ut min förbygel/brösta som jag har väntat på i snart 3 veckor har den kommit tror ni? Nej det hade den inte det skulle ta 1 vecka men leverantören hade lyckats glömma den så nu skulle h*n i affären beställa från en hemsidan i stället så nästa lördag borde den vara där får jag hoppas. För nu börjar det bli något bråttom då jag lär ha all utrustning till Victor inför licens kursen.
 
Vi har anmält Pirat till ett lopp den 28 februari alltså nu på fredagen som kommer så jag hoppas verkligen att han kommer med där.
 
Men nu är det sportlov för mig men jag har inga planer för vad jag ska göra precis kommer troligtvis vara mycket i stallet kanske åker till stan för att hämta mitt (riktiga batteri) till min Samsung i morgon då jag har ett ersättnings batteri nu men det som är bra är att jag har ett extra ifall ett skulle gå sönder eller liknade.
 
Fotade inga bilder från V75 loppen det får bli till sommaren när det är varmare ute och då kanske jag även har ett bättre objektiv till min kamera.
 
Hoppas alla har haft en bra helg ska försöka uppdatera mer under veckan, ha det bra så länge.

Om

Min profilbild

Monte.blogg.se

Hej! Jag heter Kristina och är 17 år och det är jag som driver denna blogg sedan 2013. Jag går på gymnasiet Wången som är uppe i Östersund. Här får ni ta del av min vardag, mina intressen, travsport, hästar och mycket mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela