Hejsan hoppsan!

Publicerad 2014-03-30 22:47:17 i Blandat, Hästarna,

Hallå där.
 
Var ett tag sen jag blogga nu, men jag ska försöka blogga så mycket jag bara kan nu.
 
Under helgen har jag ridigt Victor och kände verkligen att det var ett bra tag sen, han var hur pigg och framåt som helst dock gick det inte riktigt som jag hade tänkt på slutet annars gick han jätte bra. Tog även med mig lite saker från stallet hemma som jag ska ha med mig på licens loppet på tisdag. När jag ändå var på travet och red så inskaffa jag mig en annan brösta efter som att den jag igentligen skulle ha hade "kommit bort" samt ett par stegtyglar i läder köpte jag mig och jag hoppas nu att de här tyglarna blir bättre till Victor än med de tyglar jag har haft den senaste tiden.
 
Känner verkligen att jag vill ha så mycket nytt nu, finns ju så himmla mycket jag vill ha som jag har sätt på olika ställen. Ska åka ner på stan i morgon och kolla lite får se om jag får något med mig hem.
 
Jag lovar att jag uppdaterar senast tisdag!

Licenskurs

Publicerad 2014-03-25 21:42:35 i Allmänt, Foto, Monté,

Idag börja äntligen licenskursen som jag har längtat efter nu idag patat vi bara sen veckorna framöver ska jag rida licenslopp och det ska bli roligt att äntligen få ha Victor med.
Fick även lite papper och läsa med mig där ifrån.
Och istället för att gå varje tisdag fram tills i Juli så fick vi erbjudandet att gå licenskursen tisdagar och ev lördagar så det går lite snabbare för kursen för jag vill ha mitt licens rätt snabbt även fast det inte gör så mycket om jag går tills i juli för det är endå förns i sommar jag får börja tävla för då blir jag 16.
 
Har även haft nationella idag igen fast den här gången var det engelska så ja nu kommer det bli väldigt mycket både läxor,nationella och kursen. Japp jag känner att jag kommer ha ett väldigt socialt liv med mina vänner framöver.
 
Här är lite bilder på min jeansväst med hoodie som jag köpte förra veckan riktigt nöjd med den faktiskt sitter jätte bra.
Känner att förra veckan var totalt kaos och även början på denna vecka ja och mer kaos lär det nog bli också.
Ha det bra så länge!
 

Rättvik

Publicerad 2014-03-22 19:45:48 i Allmänt,

Jag är ju som sagt i Rättvik nu under helgen. Jätte fin liten stuga med en underbar utsikt över siljan. Har även fotat massa. 
Vi var även till Nusnäs idag till dalahäst tillverkningen och kolla lite men jag köpte inget där ifrån.
Men de guldiga dalahästarna tyckte jag väldigt mycket om lär jag säga. Samt den travande dalahästen. Sist jag var på dalahäst tillverkningen var 2007 och det var ju ett bra tag sen.
 

Om

Min profilbild

Monte.blogg.se

Hej! Jag heter Kristina och är 17 år och det är jag som driver denna blogg sedan 2013. Jag går på gymnasiet Wången som är uppe i Östersund. Här får ni ta del av min vardag, mina intressen, travsport, hästar och mycket mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela