Frågestund!

Publicerad 2014-07-16 12:03:00 i Allmänt,

 
Kommer ha en frågestund här på bloggen för er läsare som vill veta mer om mig osv, så det är bara att ställa massvis med frågor!

Rättvik

Publicerad 2014-07-14 20:15:00 i Blandat, Loppen,

Idag åkte vi ner med Victor till Rättvik för han skulle starta med ryttaren Angelica Klockar. Men tyvärr så blev det inte riktigt så för efter defileringen så ville banveterinären kolla på honom och det visade sig att han var halt på höger fram så han skicka ut Victor från banan så han kom aldrig till start idag, riktigt tråkigt. Men nu ska han få vila upp sig och få gå ute på bete i en månad och får hoppas på att han vilar upp sig mycket och att han blir bättre. Senare hitta vi även ett skapligt stort sår inne vid låret på honom.
 
 
I morgon så ska jag skriva provet för mitt montélicens så jag hoppas på att jag klara det så jag får mitt licens så jag eventuellt kan starta med Victor till Augusti.

Limön

Publicerad 2014-07-09 22:20:00 i Foto, Natur, Vardag,

Idag drog jag till Limön med Elvis, jätte bra väder. Inte för att Elvis gillar att bada men otrolig nog så gick han ner i vattnet ändå. Rekommenderar att ta båten M/S Drottning Silvia till Limön om ni är här i Gävle under sommaren på semester eller bara ska stanna några dagar om det är bra väder då det är otroligt fint där ute. Men i morgon bär det av dit igen men då ska jag dit med några bekanta bl.a. så ska andra ägaren till Victor följa med och hans sambo samt deras barnbarn men man kan ju säga att andra ägaren till Victor även är som min farfar då jag har känt honom sen jag var 2 och ett halvt år.
Men tyvärr lyckades jag bränna mina benen idag när jag var där...
 

Om

Min profilbild

Monte.blogg.se

Hej! Jag heter Kristina och är 17 år och det är jag som driver denna blogg sedan 2013. Jag går på gymnasiet Wången som är uppe i Östersund. Här får ni ta del av min vardag, mina intressen, travsport, hästar och mycket mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela