Mixed

Publicerad 2014-01-30 23:49:57 i Blandat, Tips,

Nu har det gått ett tag sen jag blogga sist.
 
Jag skulle ha uppdaterat förra helgen men jag hann inte med och jag skulle ju även uppdatera med bilder osv men jag är en person som glömmer väldigt lätt och det gjorde jag med min kamera som jag skulle ha med mig till travet att fota med. Efter som att jag har problem med min samsung så kan jag inte ta kort med den då den stänger av sig så fort jag ska använda den. Och jag ska ta den till the phonehouse i helgen eller nästa vecka. Då jag lär byta batteri eftersom att felet sitter i batteriet.
 
Jag ska åkta till hööks i morgon då sadelgjorden som är ny och knappt använd nämligen inte passa till min nya monté sadel och det fattas kanske 20 - 30 cm.
Och priat som skulle starta nu på fredag men det blev inte så efter som att på provloppet så verkade han inte var i form så vi ska anmäla honom till den 11 februari och se om han kommer med då och hoppas på att han är bättre då.
 
 
 

Kikade igenom några av mina favorit affärer och hitta lite plagg som jag gillar och lyckades göra två outfits av de. De skulle passa jätte bra till våren. Tycket de är två snygga outfits enligt mig. Vad tycket ni om de?

Torsdag

Publicerad 2014-01-23 21:23:38 i Blandat, Lopp på G,

Dålig uppdatering..
 
Nu har det varit jätte dåligt med bloggande här fy skäms på mig, ska försöka förbättra mig.
 
Har i alla fall valt gymnasium färdigt och lämmnat in allt efter som att jag redan vet vad jag vill gå på för gymnasium så kändes det skönt att få  valet färdigt i tid så man inte sitter med det i sista minut och stressar igenom valen.
 
Jag har även sökt till licens kurs för monté i mars så nu hoppas jag att jag kommer med i den kurs omgången.
 
På lördag ska Pirat få gå provlopp här på Gävle och jag hoppas att han sköter sig och jag ska även rida Victor samma dag fast efter provloppen. Har även eventuellt tänkt att ta med mig Elvis till travet så jag får se hur han beter sig mot hästarna och att han lyssnar på mig i stallet.
Har även fått jobb hos trav tränaren som Victor står hos ett stall jobb några söndagar lite då och då, och lönen är mycket bra enligt mig. Det är så mycket bättre en att dela ut reklam. 
 
Victor ska nog få starta någon gång under februari hoppas vi på och Pirat ska/skulle starta den 31 Januari men nu vet jag inte efter som att han ska gå provlopp på lördag. Får uppdatera mer om det sen.
 
Vi har även in skaffat en hästbuss! 2012 års modell. Får uppdatera med bilder i nästa inlägg och info om den.
 
Ha det bra så länge!
 

Fullt upp

Publicerad 2014-01-13 23:56:00 i Allmänt, Hästarna,

Skulle ha gjort ett inlägg under helgen men hann inte med tyvärr så jag skriver idag istället.
 
I lördags red jag Victor det gick ju lite så där då jag använde järvsöfaks bett men de verkar inte riktigt passa honom, så jag ska endast använda det vanliga bettet på han har så kanske han blir lite lungnare. Och sen var han väldigt
ofokuserad inne på travet när jag red och försökte dra i väg ett par gånger med mig och såg "massa" saker som inte exsisterade men jag får tänka possetivt han är fortfarande ung.
 
Hade även tänkt att använda min ny in köpta monté sadel men när jag väl skulle in på travbutiken och köpa ett par passande stigbyglar och en förbygel/brösta men naturligtvis var det jag skulle ha slut och de skulle inte få in det förns nästa lördag så då får jag vänta. Men jag hade en sån tur att det fanns en sadel att låna av tränaren där Victor står hos. Fick även möjligheten att lämmna kvar sadeln och det jag hade med mig till Victor så att jag skulle slippa släpa mig sadeln och det andra grejorna fram och tillbaka. Jätte toppen tycker jag!
 
Kursen i monté/trav har börjat igen (måndag) och det var jätte kul att vara tillbaka där igen, voltningen har blivit mycket bättre och känner mig mycket säkrare på det nu. Hoppas jag även hinner med lite mer saker så jag blir väl för beredd på montélicens kursen som starat någon gång under mars.
 
Nu har skolan börjat igen och det känns som om det är mer press nu än vad det var förra terminen lärarna tjatar redan om nationella, har även redan nu fått möjlighet att söka till gymnasium men jag har fortfarande svårt att välja vart jag vill gå. Men efter som att de flesta i min familj säger att jag bara får gå här i Gävle så känns det riktigt tråkigt då jag verkligen vill gå gymnasiet i Stockholm. Då jag tycker att det är fler och bättre gymnasium där, och dessutom skulle det kännas bra att få komma bort här i från Gävle några år. Det finns nämligen bara ett gymnasium här i Gävle som jag skulle kunna tänka mig att gå på och sen finns det inga andra jag tycker passar mig. Men troligtvis så blir det som jag har tänkt det att jag söker till det gymnasiumet jag skulle kunna tänka mig att gå här i Gävle och sen söker jag de andra i Stockholm.
 
 
 

Om

Min profilbild

Monte.blogg.se

Hej! Jag heter Kristina och är 17 år och det är jag som driver denna blogg sedan 2013. Jag går på gymnasiet Wången som är uppe i Östersund. Här får ni ta del av min vardag, mina intressen, travsport, hästar och mycket mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela