Uppdatering

Publicerad 2014-06-29 15:53:11 i Allmänt,

Halloj!
 
Nu var det ett bra tag sen igen när jag blogga men har liksom inte riktigt haft något bra att skriva om tycker jag. Så jag vill gärna ha lite tips på om vad jag ska skriva lite om här på bloggen.
 
I allafall för några veckor sedan så gick jag ut grundskolan och visserligen var det skönt att jag kommer att slippa grundskolan och få börja om på nytt på gymnasiet och få gå och utbilda mig till mitt största intresse bland hästarna. Men det var endå tråkigt att säga hejdå till mina klasskamrater som man inte kommer att träffa lika mycket. 
 
Om bara 2 dagar får jag veta om jag har kommit in på gymnasieskolan jag har valt hoppas hoppas! Klara nämligen mig i matten och är faktiskt stolt över mig själv att jag klara mig så alla ämnen godkända.
 
Är även nu godkänd i 10 kurslopp så nu måste Victor få vila dock har han blivit halt både i bak och fram kotorna tråkigt tråkigt... Men har även bra nyheter fick hem min dress men tyvärr hade de gjort i helt fel storlek än vad vi hade beställt så nu lär vi höra av oss till dom och se vad tillverkaren av den säger. För dressen är precis så som jag vill ha den och är jätte nöjd med den annars. Kan lägga upp bild på den senare så får ni se hur den ser ut.
 
Den 7/7 så ska jag göra fystestet så jag får se hur det går apropå min astma men jag håller tummarna på att det går bra och att jag inte får det allt för jobbigt. Skulle ha tagit en jogging tur idag men det har regnat hela dagen och ska fortsätta enda tills ikväll.
 
Om 3 dagar är det min födelsedag och jag hoppas på en lyckad födelsedag och att jag kanske får lite monté grejor som är kvar som jag behöver.

Racey

Publicerad 2014-06-08 23:39:00 i Allmänt, Foto, Hästarna, Lopp på G,

I lördags var jag till Travet då vi har flyttat över Racey dit också så nu står både Victor och Racey där. För första gången red jag henne också. Hon var hur snäll som helst dock var hon något rädd. Prov travade henne några steg och hon gick jätte bra så söndagen som kommer nu så ska jag och en kompis ta en tur på Victor och Racey ute i skogen så får vi se hur det går!
På tisdag är det licens kurs igen men den här gången ska jag har Pocahontas Granite igen får se hur det går den här gången då hoppas på att hon håller sig i trav och inte galopperar efter 300m...
 
Idag var jag ner på stan och handla de sista sakerna till skolavslutningen men jag fick ändå med mig lite mer saker än vad jag skulle ha, hihi.. Nu på onsdag som kommer går jag ut 9:an känns faktiskt som om jag nyss började men tiden går fort, kommer så klart sakna mina vänner från 9:an men det kommer bli hur kul som helst att få börja om på nytt och att börja på ett gymnasium där jag får hålla på med mitt intresse och även få nya vänner som har samma intresse som mig.
 
Ni lär säkert undra varför jag inte skriver så mycket om Pirat nu, det är så att han har en skada i hoven som gör att han inte kommer kunna starta på ett bra tag och det skulle inte läka förs om 3 månader. Riktigt tråkigt så vi får helt enkelt se om han kommer kunna fortsätta med trav över överhuvudtaget. Men just nu är han på bättringsvägen!
 
Den 12/6 så startar Victor på Solänget i lopp 2 och har nummer 4 men den här gången är det en annan ryttare spännande! Hoppas på att han går bra!
 
Här är lite bilder på Racey
 
När jag kolla ner bland hagarna hitta jag även den här lilla krabaten
 
Gick även till Pirats sommarhage och fotade honom
 
Ha det bra tills vidare!
 
 

Om

Min profilbild

Monte.blogg.se

Hej! Jag heter Kristina och är 17 år och det är jag som driver denna blogg sedan 2013. Jag går på gymnasiet Wången som är uppe i Östersund. Här får ni ta del av min vardag, mina intressen, travsport, hästar och mycket mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela