Marknad

Publicerad 2015-02-28 20:48:00 i Allmänt, Blandat, Vardag,

Ja idag var det ingen sov dag utan idag fick man gå upp i tid och sedan drog man väg till tågstationen för att åka till Ockelbo för att gå på marknad.
Fanns så mycket där hitta lite grejor man ville ha men tyvärr köpte jag inte de något jag ångrar lite. 
 
Tänka sig att snart har en hel vecka redan gått av mitt två veckorslov måste verkligen hitta på något nästa vecka än att bara sova bort dagarna komme nog ta en sväng ner på stan och kolla lite. 
Ska även hinna träffa lite vänner innan man åker upp igen. 
 
Taggad till praktik undrar så mycket om vad jag kommer få göra på detta ställe jag ska vara på nu, hoppas jag får möjligheten att både rida och köra, har inte ridigt på 3 veckor nu så lite trökigt äre att inte ha en häst att ta en ridtur med. 
 
Kolla lite hoppning på tvn men oj vad man saknar att hoppa men man kan ju inte hålla på med allt man lär ju välja här i livet.
 
Ha det bra så uppdaterar jag mer nästa vecka.

Videon är här!

Publicerad 2015-02-23 10:00:00 i Allmänt, Blandat, Vardag, Videos, Vänner, Wången, trav,

Ja nu är man äntligen hemma för lov och praktik är hemma i Gävle i hela 4 veckor. Känns ändå som om jag har ganska mycket att göra nu när jag är hemma. Ska inhandla lite nya kläder och massa grejor innan man åker upp till Wången igen. 
 
Fast det känns lite tomt nu när man kom hem och att inte behöva åka till stallet för att träna häst. Blir nästan lite jobbigt när man inte får rida monté och bara blir stilla sittande dag in och dag ut. Får hoppas på att det kommer något lopp så man kanske kan få rida lite i alla fall och att man kanske får rida lite i alla fall på praktiken.
 
Lite V75 blev det även i lördags med mycket trevligt sällskap.
 
Har kollat runt lite på hästar men har inte riktigt fastnat för någon men det är ändå ganska långt kvar innan vi kommer skaffa en ny häst men man kan ju alltid kolla på lite hästar nu. Taggad till tusen till sommarlovet känns som att det är jätte mycket som kommer hända då. 
 
I alla fall är videon här nu som skulle komma upp här inom kort som det var sagt. Här är en video på hur en dag på Wången kan se ut, varje dag där uppe är alltid lika speciell på sitt sätt..
Och jag vill tacka Ronja som orkade med att fixa till videon!  Däremot är inte kvalitén den bästa.
 
Uppdaterar mer under veckan, ha det bra tills dess.
 
 

Filmen är på G

Publicerad 2015-02-09 19:58:00 i Allmänt, Blandat, Foto, Hästarna, Vardag, Vänner, Wången,

Idag har det varit en dag som har gått jätte fort känns det som endast två lektioner under för middagen sen lunch sen anatomi i klassrummet vilket gick betydligt snabbare en vad jag trodde att det skulle göra. Sedan tog jag mig upp till ovalbanan för islandshästarna och fotade lite och sen var det middag redan och sedan gick man ner till stallet och pyssla lite med Isaac och nu sitter jag här med min coca cola zero och skriver. 
 
I morgon hoppas jag på att jag hinner köra Isaac då han är mycket bättre i ryggen efter går dagens massage.
Han fick även idag massage med på länden och korset men idag hade han lite svårt att stå still och jag är inte den längsta personen så då hoppa jag upp och satte mig där uppe i stället och han lungnade sig och stod stilla när jag satte där uppe!
 
 
I alla fall fick man reda på att vi ska ha häst vid hand och visa upp sin passhäst inför hela skolan i våran kör/rid hall och vi ska även prata inför alla..nja tror inte det kommer vara så där jätte bra kommer sluta med att jag svimmar där inne och dessutom är inte Isaac den hästen som precis är den som travar utan vill mera skritta och chilla eller ska han springa så passar han så då kan jag ju vissa upp min "passhäst".
 
 
Även filmen som jag kommer lägga upp här på bloggen är på gång men kommer nog  inte vara klar förns i slutet av veckan kanske eller i början av nästa men håll er uppdaterade ändå så ni inte missar något intressant.
 
En bild kan säga mer en 1000 ord haha.. Välkommen till Wången liksom..
 
lite fler bilder från dagen:
 
Folk har många gånger frågat mig vad jag egentligen håller på med här uppe på Wången och även flera har trott att jag går på Islands inriktningen och blir lite chockade när jag säger att jag går trav inriktningen och får ofta till svars men du umgås så mycket med de som går Island, ja? bara för att man går trav behöver inte det betyda att man bara kan vara med de som går trav går att vara med alla faktiskt både från trav och Islands inriktningarna. 
 

Om

Min profilbild

Monte.blogg.se

Hej! Jag heter Kristina och är 17 år och det är jag som driver denna blogg sedan 2013. Jag går på gymnasiet Wången som är uppe i Östersund. Här får ni ta del av min vardag, mina intressen, travsport, hästar och mycket mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela