Hejsan hoppsan!

Publicerad 2014-03-30 22:47:17 i Blandat, Hästarna,

Hallå där.
 
Var ett tag sen jag blogga nu, men jag ska försöka blogga så mycket jag bara kan nu.
 
Under helgen har jag ridigt Victor och kände verkligen att det var ett bra tag sen, han var hur pigg och framåt som helst dock gick det inte riktigt som jag hade tänkt på slutet annars gick han jätte bra. Tog även med mig lite saker från stallet hemma som jag ska ha med mig på licens loppet på tisdag. När jag ändå var på travet och red så inskaffa jag mig en annan brösta efter som att den jag igentligen skulle ha hade "kommit bort" samt ett par stegtyglar i läder köpte jag mig och jag hoppas nu att de här tyglarna blir bättre till Victor än med de tyglar jag har haft den senaste tiden.
 
Känner verkligen att jag vill ha så mycket nytt nu, finns ju så himmla mycket jag vill ha som jag har sätt på olika ställen. Ska åka ner på stan i morgon och kolla lite får se om jag får något med mig hem.
 
Jag lovar att jag uppdaterar senast tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Monte.blogg.se

Hej! Jag heter Kristina och är 17 år och det är jag som driver denna blogg sedan 2013. Jag går på gymnasiet Wången som är uppe i Östersund. Här får ni ta del av min vardag, mina intressen, travsport, hästar och mycket mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela