Uppdatering

Publicerad 2014-06-29 15:53:11 i Allmänt,

Halloj!
 
Nu var det ett bra tag sen igen när jag blogga men har liksom inte riktigt haft något bra att skriva om tycker jag. Så jag vill gärna ha lite tips på om vad jag ska skriva lite om här på bloggen.
 
I allafall för några veckor sedan så gick jag ut grundskolan och visserligen var det skönt att jag kommer att slippa grundskolan och få börja om på nytt på gymnasiet och få gå och utbilda mig till mitt största intresse bland hästarna. Men det var endå tråkigt att säga hejdå till mina klasskamrater som man inte kommer att träffa lika mycket. 
 
Om bara 2 dagar får jag veta om jag har kommit in på gymnasieskolan jag har valt hoppas hoppas! Klara nämligen mig i matten och är faktiskt stolt över mig själv att jag klara mig så alla ämnen godkända.
 
Är även nu godkänd i 10 kurslopp så nu måste Victor få vila dock har han blivit halt både i bak och fram kotorna tråkigt tråkigt... Men har även bra nyheter fick hem min dress men tyvärr hade de gjort i helt fel storlek än vad vi hade beställt så nu lär vi höra av oss till dom och se vad tillverkaren av den säger. För dressen är precis så som jag vill ha den och är jätte nöjd med den annars. Kan lägga upp bild på den senare så får ni se hur den ser ut.
 
Den 7/7 så ska jag göra fystestet så jag får se hur det går apropå min astma men jag håller tummarna på att det går bra och att jag inte får det allt för jobbigt. Skulle ha tagit en jogging tur idag men det har regnat hela dagen och ska fortsätta enda tills ikväll.
 
Om 3 dagar är det min födelsedag och jag hoppas på en lyckad födelsedag och att jag kanske får lite monté grejor som är kvar som jag behöver.

Om

Min profilbild

Monte.blogg.se

Hej! Jag heter Kristina och är 17 år och det är jag som driver denna blogg sedan 2013. Jag går på gymnasiet Wången som är uppe i Östersund. Här får ni ta del av min vardag, mina intressen, travsport, hästar och mycket mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela